KRESLALUX СТАВ ІМПОРТЕРОМ PEDRALI - ОГЛЯД НАЙБІЛЬШОГО ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИКА СТІЛЬЦІВ, КРІСЕЛ ТА МЕБЛІВ

Виробник PEDRALI відомий масштабом асортименту, де кожен продукт маркується 100% Made in Italy та відповідає закладеним в нього критеріям. На 85000 кв метрів фабрики 24/7 працюють роботизовані системи, що допомагають створювати дизайнерську колекцію, яка налічує сотні форм. Зважаючи на це, ми щасливі повідомити - в 2024 році Kreslalux став офіційним імпортером потужного підприємства, що виросло з невеликої італійської майстерні. 

Read more
Петро Соловій
0 comments
11 views

Кращі німецькі ергономічні крісла виробника SEDUS - вперше в Україні

В 2023 році ми стали імпортером німецького виробника з історією в понад 150 років. Це велика, потужна та впізнавана фабрика SEDUS, що створює одні з кращих ергономічних крісел в Європі. Зараз перші моделі вже можна тестувати та купувати в Україні - розповідаємо, чому вони варті уваги.

Read more
Кріслалюкс
0 comments
68 views

НАЙКРАЩІ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА 2023 РОКУ - ОГЛЯД НОВИНОК ТА ПОПУЛЯРНИХ МОДЕЛЕЙ

Протягом останнього року в нашому асортименті найкращих ергономічних крісел світу з'явилася низка новинок. Серед них німецькі крісла ROVO, оновлена лінія крісел ERGOHUMAN 2, американські крісла HUMANSCALE та інші. Тому попередня стаття з підбіркою втрачає свою актуальність і ми з радістю познайомимо вас з новим списком найбільш якісних та цікавих ергономічних крісел, який буде оновлюватися з появою нових моделей.

Read more
0 comments
809 views

НОВИЙ МАГАЗИН ЕРГОНОМІЧНИХ ОФІСНИХ КРІСЕЛ У ЛЬВОВІ – МИ ВІДКРИЛИ ПАРТНЕРСЬКИЙ ШОУРУМ

Ми відкрили партнерський шоурум ергономічних крісел у Львові. Чекаємо вас на тест-драйв крісел в ТЦ «Три Слони». І нагадуємо, що для постійної роботи сидячи, крісло варто обирати тільки шляхом особистої примірки. Який вибір пропонує магазин і на які критерії орієнтуватися купуючи крісло - читайте в статті.

Read more
Кріслалюкс
0 comments
873 views

ВИРОБНИК DUOREST В АСОРТИМЕНТІ КРІСЛА ЛЮКС - МИ ПРИВЕЗЛИ КРІСЛА З УНІКАЛЬНОЮ ОРТОПЕДИЧНОЮ СПИНКОЮ

В січні 2023 року ми доповнили асортимент ергономічними кріслами DUOREST. Зустрічайте унікальні ортопедичні крісла для дорослих, а також серію дитячих крісел Milky, регулювання якого дозволяють йому рости разом з вашою дитиною. Ви впізнаєте їх за характерною спинкою, складеною з двох частин. 

Read more
Петро Соловій
0 comments
485 views

НІМЕЦЬКІ ОФІСНІ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА ROVO В АСОТИМЕНТІ ПРЯМОГО ІМПОРТУ KRESLALUX

Вперше в Україні - бездоганні офісні ергономічні крісла ROVO з унікальною технологію руху. Тут, найомимо з моделями та історією німецького виробника. Серед найцікавіших крісел-новинок виставкового залу - посилене крісло (до 180 кг) ROVO SUMO, а також крісло з унікальною технологією руху ROVO R22 Ergo Balance.

Read more
0 comments
8 views

KRESLALUX – ОФІЦІЙНИЙ ІМПОРТЕР ВИРОБНИКА LD SEATING В УКРАЇНІ

Восени 2023 ми приїхали до чеського виробника ергономічних крісел LD Seating. Тут ділимося враженнями про те, що розповідає нам історія бренду та чому крісла LD Seating отримують нагороди RED DOT та інші нагороди. А також поспішаємо з новиною, KRESLALUX - тепер офіційний імпортер LD SEATING в Україні!

Read more
Петро Соловій
0 comments
279 views

ЯК КРІСЛА ПЕРСОНАЛУ ВИЗНАЧАЮТЬ ОБЛИЧЧЯ КОМПАНІЇ АБО НАВІЩО ВИ ЗРИВАЄТЕ СПИНИ КОЛЕГАМ

Read more
0 comments
907 views

ЯК ПРАВИЛЬНО СИДІТИ ЗА КОМП'ЮТЕРОМ, ЯКЩО ПОТРІБНО ДОВГО І З НАТХНЕННЯМ

В епоху діджитал ми автоматизували конвенціональну механічну роботу і маємо більше часу для креативної праці та сміливих мрій. Так, зі стилем роботи змінилося і уявлення про робоче місце. Але як сісти зручно, як відрегулювати крісло, що таке low-seat і для якого типу праці він потрібен. Розбираємося з точки зору японської ергономіки.

Read more
Соловій Іванна
0 comments
3952 views

КРІСЛА ЛЮКС - ОФІЦІЙНИЙ АВТОРИЗОВАНИЙ ДИСТРИБЮТОР OKAMURA CORPORATION (ЯПОНІЯ) В УКРАЇНІ

Ділимося враженнями від виробника з 80-річним досвідом. А ще новими можливостями, які отримає споживач від прямого імпорту з Японії.

Read more
0 comments
923 views
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння