«Quality pays for itself» (Okamura Corporation, since 1945)

В 2017 році ми вже на крок ближче до мети зібрати 300 моделей правильних робочих крісел в єдиному місці. Ми підписали партнерську угоду з OKAMURA CORPORATION і стали першим і єдиним офіційним авторизованим дистриб'ютором японських комп'ютерних крісел в Україні, з правом формування власної дилерської мережі. Сьогодні розповімо про нові можливості та плани на майбутнє.

Якщо вам цікавий розвиток світової автопромисловості та перших в Японії автомобілів з автоматичною коробкою передач, то чули про компанію Okamura та її червону Mikasa. Це компанія, для якої проекти з рухомих частин швидше пристрасть, ніж заробіток. Для нас же важливо, що дана компанія ще з часів поразки американцям створює і виробляє меблі відповідно до принципу «якість платить сама за себе». Окамура Корпорейшн зібрала 450 нагород за бездоганні технології, розкішний дизайн і запатентовані механізми робочих крісел. Вона не прагне завоювати масовий ринок та економити на матеріалах. Адже покупець крісла DUKE, Contessa або СP, як і відвідувачі шоурума Крісла Люкс знають, чого хочуть. Вони шукають комфорт, безпеку, стиль та 10-річний запас міцності як мінімум. І ми щасливі розширити ваш вибір крісел hi-end та преміум класу.

ПРОЗОРИЙ ІМПОРТ ТА СКЛАДСЬКІ ЗАПАСИ

Ми імпортуємо японські комп'ютерні крісла Okamura безпосередньо від виробника, з Японії. Для покупця важлива:

  •          справжня «Made in Japan» якість;
  •          офіційна гарантія на 5 років;
  •          право повернути товар протягом 14 днів;
  •          можливість забрати крісло на тестування;
  •          доставка в будь-який населений пункт України.

А тепер залишимо бюрократичні переваги і нагадаємо: завдання Крісла Люкс - розвивати культуру сидіння та заповнити прогалину правильних крісел на українському ринку. Ми хочемо, щоб кожен знайшов своє ідеальне робоче місце і не розлучався з ним десятки років. І коли мова йде про технології рівня Okamura, про дизайн студії Giugiaro, про алюмінієві основи та найкращу в світі сітку - не уявляємо, як зробити обрати онлайн. Їх характер та історію потрібно відчувати і тестувати подібно до автомобіля. Тому крісла Окамура зібрані в шоурумі - приходьте порівняти моделі особисто. Дізнатися, який шоурум найближчий до вашого міста ви можете в менеджера.

ВИ НЕ ОБМЕЖЕНІ КРІСЛАМИ КЕРІВНИКА

Окрім всього, робота з нами, як з офіційним дистриб'ютором не обмежує вибір одним модельним рядом. Робочі станції Окамура, комп'ютерні та офісні крісла з Японії, письмові столи і модульні системи Muffle - вам доступні всі новинки і флагмани японського виробника. Ми відкриті до переговорів із дизайнерами та закупниками, зібрали необхідні каталоги та презентації і з радістю обговоримо з вами умови проектів сучасних ергономічних робочих просторів.

Related products

Крісло Okamura Contessa для керівника з підголівником, сітка Крісло Okamura Contessa для керівника з підголівником, сітка 2
Розпродано
Ергономічні крісла керівника

Крісло Okamura Contessa для керівника з підголівником, сітка

Okamura
10-0099
37 400 грн.
Країна: Японія. Основа: алюміній. Сітка: 3D. Класс: hi end. Реглювання: висота крісла і поперечної опори, глибина сидіння, фіксація кутів нахилу, жорсткість гойдання. Підлокітники: Smart, 2D. Навантаження: 120 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 
Крісло Okamura Duke для керівника преміум класу шкіряне Крісло Okamura Duke для керівника преміум класу шкіряне 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло Okamura Duke для керівника преміум класу шкіряне

Okamura
10-0090
138 000 грн.
Країна: Японія. Основа: алюміній. Матеріал: шкіра. Класс: hi-end. Регулювання: висота крісла, глибина сидіння, висота поперечної опори, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Підголівник: 2D. Підлокітники: статичні, Smart. Навантаження: 150 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 
Крісло Okamura Leopard роботизоване на круглій базі Крісло Okamura Leopard роботизоване на круглій базі 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло Okamura Leopard роботизоване на круглій базі

Okamura
10-0103
81 500 грн.
Країна: Японія. Основа: алюміній, пластик. Матеріал: шкіра, сітка. Класс: hi-end, роботизоване. Регулювання: автоматичне. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років. 
Крісло Okamura SYLPHY EXTRA HIGH BLACK для керівника Крісло Okamura SYLPHY EXTRA HIGH BLACK для керівника 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло Okamura SYLPHY EXTRA HIGH BLACK для керівника

Okamura
10-0121
32 500 грн.
Країна: Японія. Основа: алюміній. Матеріал: сітка, тканина. Класс: hi end. Регулювання: висота крісла, глибина сидіння, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Підлокітники 2D. Навантаження: 120 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння