Підготували для вас хорошу новину – ми відкрили партнерський шоурум ергономічних крісел у Львові. Чекаємо вас на тест-драйв крісел в ТЦ «Три Слони», цокольний поверх. І нагадуємо, що для постійної роботи сидячи, крісло варто обирати тільки шляхом особистої примірки. Саме для цього ми відкриваємо виставкові зали. Приїжджайте, порівнюйте, забирайте на тест додому чи в офіс – купуйте те, з чим вам дійсно буде зручно працювати 5-10 років. 

  
Львів, Кільцева дорога, виїзд з вул. Городоцька 81110, Пустомитівський р-н с. Зимна вода, вул. Яворівська 22

ЯКИЙ АСОРТИМЕНТ ЧЕКАЄ НА ВАС В НОВОМУ ЛЬВІВСЬКОМУ ШОУРУМІ КРІСЛА ЛЮКС

Найкращі ергономічні крісла для тривалої роботи з комп’ютером та крісла для активного сидіння

  • Сітчасті крісла Comfort – зокрема оновлені версії флагманських крісел Ergohuman 2, Enjoy Elite 2, Mirus 2
  • Японські високо ергономічні крісла Okamura
  • Канадські крісла Nightingale
  • Скандинавські крісла холдингу Flokk
  • Ортопедичні крісла Duorest
  • Польські крісла Profim для офісу та дому та інші

Офісні крісла для роботи до 8 годин в день, бюджетні моделі ергономічних крісел

  • Популярні моделі ТМ Kreslalux
  • In-Point, Filo.
  • Недороге крісло оператора Target.
  • Крісло Ergo Chair 2.

Крісла керівника в натуральній шкірі та екологічній шкірі

А також серія дитячих ортопедичних крісел Duorest Milky з можливістю регулювання моделі з початкової школи до старших класів.

НА ЩО ОРІЄНТУВАТИСЯ У ВИБОРІ ЕРГОНОМІЧНОГО КРІСЛА

 

Ергономічним крісло робить три речі: безпека для здоров’я, персональний комфорт та ефективність в роботі.

  • Безпечне крісло для вашої спини – те, котре здатне рухатися, тому що статика – це стрес і причина всіх проблем. Для цього виробники створюють механізми гойдання та інші технології. Обов’язково перевіряйте чи здатне крісло тримати вагу вашого тіла в балансі, коли ви гойдаєтеся, чи достатньо сильний спротив пружини, котра, зазвичай регулюється або підлаштовується під вагу автоматично. Крім того, якщо у вас є діагностовані проблеми зі спиною – зверніться за консультацією до лікаря перед тим як купити крісло. Спинки бувають різні, жорсткі та м’які, відкриті в плечах і ні – тестуйте уважно ці моменти.

  • Персональний комфорт нам гарантують регулювання та сам дизайн крісла. Все повинно відповідати вашим параметрам, а постава при цьому бути природньою, не стиснутою. В стандартний набір налаштувань завжди входить регулювання висоти крісла, регулювання глибини сидіння, можливість зафіксувати спинку в нахилі або працювати в режимі гойдання. Решта – за необхідністю.

  • Ефективність в роботі – це вже більш суб’єктивний показник. Ви не повинні відволікатися на дискомфорт в спині, плечах, ногах – це заважає працювати. Власне для цього ми і наголошуємо – посидіть день-два в кріслі до покупки, перевірте його. Чим більше крісло дає можливостей рухатися, змінювати положення – тим краще. Проте, якщо у вас добре вироблена звичка розминатися і вставати кожні 30 хвилин, активне сидіння для вас є менш критичною потребою.

Деякі виробники проводять дослідження з приводу того, наскільки відсотків їх крісла зменшують, наприклад, тиск на хребет. Більшість – патентує свої технології, сертифікує матеріали – звертайте на це увагу, якщо обираєте крісла на 10+ років і готові потратити на це бюджет вище середнього. І уникайте впливу маркетингу та чужих відгуків. Все потрібно порівнювати.

Чекаємо вас в новому виставковому залі у Львові!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння