В січні 2023 року ми привезли крісла DUOREST в Україну. В асортименті вже доступні три моделі крісел для дорослих (Alpha, Gold, D2), а також лінія дитячих крісел Milky, запасу регулювання яких вистачить з першого класу дитини до щонайменше 9-ого. Це крісла, котрі одразу привертають увагу своєю характерною ознакою - розділеною на дві частини спинкою. Проте, дізнавшись більше про теорію сидіння від виробника, ви також переконаєтеся, що не тільки в ній полягають переваги. Це крісло, що працює комплексно, з якісним механізмом нахилу, з конструкцією, що спонукає і не обмежує природні рухи вашого хребта.

Отже, що пропонує Duorest і про яку концепцію сидіння йде мова.

DUOREST – культові корейські офісні крісла з німецькою технологією

Компанію Duorest створили в 1987 році. Через два роки, в 1989-му, Доктор Матіас Брюніг, німецький професор фізики, винайшов нову технологію. Вона здійснила революцію в ергономіці роботи сидячи і нею ж з того часу облаштоване кожне крісло виробника. В 2000-му році крісла були сертифіковані згідно міжнародного стандарту ISO9001 / 14001 Certification (KSA). Зараз виробник візуально впізнаваний в світі і налагодив партнерство з близько 150 дилерів в різних країнах, в тому числі і з нами як імпортером – вперше на українському ринку.


Кожне крісло Duorest гарантує вам здорову та комфортну роботу сидячи, а також довготривалу якість матеріалів, що підтверджують сертифікати та міжнародні нагороди продукції. 

  ТЕОРІЯ АКТИВНОГО СИДІННЯ DUOREST - БУДЬ-ЯКИЙ РУХ ГОДУЄ МОЗОК КИСНЕМ І РЯТУЄ НАШУ СПИНУ  

Більшість з нас проводять сидячи час не тільки на роботі. В статтях ми неодноразово разом з лікарями розглядали, як це впливає на якість життя - здоров'я спини, органів малого тазу, ментальне здоров'я. Про це все можна почитати окремо.

Зараз нагадаємо: не просто саме крісло, а лише звичка постійно рухатися - позбавляє нас від жахливих наслідків сидіння. Також вона допомагає продуктивніше мислити, швидше опрацьовувати велику кількість інформації. Всі виробники професійних крісел враховують цей факт. В результаті - облаштовують моделі тими механізмами і технологіями, що дозволяють працювати ергономічно (безпечно, комфотно, ефективно). Виробник Duorest - не виняток. 


  1. НАВІТЬ НАЙМЕНШИЙ РУХ В ОФІСНОМУ КРІСЛІ – ГОДУЄ МОЗОК І ДОЗВОЛЯЄ ПРАЦЮВАТИ КРАЩЕ !!

    Сидячи, ми напружуємо зовсім невелику кількість м'язів. В цей час відпочиває наша серцево-судинна сиистема, оскільки в неї вже немає потреби качати кров з тією ж інтенсивністю, яка потрібна під час руху. Тоді як з кожним рухом, ми підвищуємо, активізовуємо цю інтенсивність. Таким чином, ми пришвидшуємо кровообіг до працюючих в цей момент груп м'язів і найважливіше - до головного мозку. Під час руху - всі процеси головного мозку стають активніше. Звісно, зміну положення в кріслі чи гойдання не порівняти з розминкою і прогулянкою, проте вони рятують тоді, коли на інше банально немає часу. Наприклад, під час виконання робочих завдань з комп'ютером.



  2. РОЗВОЄНА СПИНКА КРІСЕЛ СТВОРЮЄ МАСАЖНИЙ ЕФЕКТ, ЧИМ ЗМЕНШУЄ ВТОМУ ВІД СИДІННЯ

    Подвійна спинка офісних крісел DUOREST® патентована виробником. Вона підтримує та контролює спину, зменшує тиск на хребет, в порівнянні з простими спинками дешевих стільців. Спеціальна конструкція розподіляє тиск ліворуч і праворуч м’язів спини і назвали її DUOREST® split-back. Також вона здійснює масажний ефект на всю мускулатуру, щоб ви менше втомлювалися від постійного сидіння. Згідно рецензій неврологів, досвід на ергономічному кріслі DUOREST® еквівалентний міорелаксаційній терапії. Щоб зрозуміти переваги та вплив цього ефекту, важливо враховувати фізіологічну будову вашого тіла та консультуватися з лікарем, в разі діагностованих проблем зі спиною.



  3. ОРТОПЕДИЧНИЙ ЕФЕКТ ТА АДАПТИВНА ДИНАМІКА СПИНКИ - ВАЖЛИВІ ЩОБ УНИКНУТИ СТАТИЧНОГО СТРЕСУ

    Описана вище унікальна система роздвоєної спинки DUOREST® split-back об'єднана спеціальною 3-D рухомою гумою. Завдяки такій в міру гнучкій конструкції, спинка повертається, відповідно до ваших природніх рухів хребта (це інтуїтивні рухи, контроль постави при цьому не втрачається). Сама конструкція побудована так, щоб трішки підняти, витягнути вашу талію. В цьому полягає інший ефект - ефект ортопедичного корсету. Він також приводить до зменшення тиску на поперекові хребці на 30-50%, згідно досліджень виробника. Проте, незважаючи на динаміку та адаптивність спинки, ви маєте стабільну опору для спини, не втрачаєте відчуття тіла в просторі. 

Зверніть увагу: незважаючи на міжнародні патенти, ортопедичний ефект та популярність виробника, якщо у вас є певні діагностовані проблеми зі здоров'ям спини - керуйтеся у виборі консультацією лікаря, а не описами з магазину чи чужими відгуками. 

ЯКІ САМЕ МОДЕЛІ DUOREST ЗАРАЗ В НАЯВНОСТІ

Особливості представлених ортопедичних крісел Duorest

  • Всі офісні крісла Duorest створені за однією концепцією. Стандартний набір функцій включає можливість регулювати глибину сидіння, висоту сидіння, змінювати кут нахилу спинки відносно сидіння, фіксувати його, або працювати в динамічному режимі гойдання.
  • Моделі облаштовані регульованими підлокітниками та анатомічно правильним регульованим підголівником.  
  • Кожне крісло Duorest сприяє активній роботі сидячи, не фіксує вас в статиці.
  • В моделях передбачені регулювання спинки за висотою та глибиною, щоб підлаштувати її відповідно до параметрів користувача. 
  • Гарантійне обслуговування крісел здійснюється протягом 3 років, проте запас їх експлуатації при дотриманні рекомендацій щодо використання і максимального навантаження - складає 10 років. 
  • Крісла доступні під замовлення в різних варіантах кольорів тканинної оббивки - уточнюйте наявність потрібного кольору на складі. 

Перелік моделей виробника в магазині

Станом на початок 2023 року серед асортименту виробника доступні чотири крісла в різних кольорах. Ми плануємо підтримувати їх запас на складі і за можливості, звісно, привозити інші моделі. 

  • Duorest Alpha.
  • Duorest Gold.
  • Duorest D2.
  • Duorest Milky.

   

ДЕ ТЕСТУВАТИ ТА ПРИДБАТИ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА DUOREST В УКРАЇНІ 

Ми завжди повторюємо, що вибір якісного комп'ютерного чи офісного крісла - індивідуальний процес. Якщо ви плануєте сидіти в ньому кожного робочого дня - не купуйте навмання. Вивчайте сертифікати виробників, приїжджайте в виставкові зали перевірити особисто, чи зручно буде вам сидіти. Щоб дізнатися, де тестувати та купити крісла Duorest - будь ласка, телефонуйте або пишіть нам, ми уточнимо найближчу до вас адресу та актуальний графік роботи. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння