В Україні завжди відчувався дефіцит якісних крісел, з правильною анатомічною спинкою, підвищеною міцністю і передовими механізмами. Запитайте знайомого it-фахівця, котрий працює від 8 годин сидячи та переконаєтеся. Але тим цікавіше працювати, коли ставиш за мету вирішити актуальну проблему першим.

Ми створили компанію і магазин «Крісла Люкс» та обзавелися серйозною амбіцією - запропонувати покупцеві максимум правильних крісел світових виробників. І запропонувати не лише як інтернет-магазин, а зібрати їх реальний вибір та запас. Тому і відкриваємо виставкові зали, де кожен тестує ергономічні крісла та підбирає комфортне крісло особисто. А ще знаходимо нових і нових профільних виробників. І зараз мова йде не про ті комп'ютерні крісла, що лише  позиціонують себе ортопедичними, а по факту були зібрані із дешевих комплектуючих. Ми імпортуємо лише тих, хто вартий витраченого часу і матеріалів.

Так, зусилля виявилися не марні, а мета - досяжною. В 2016 році ми отримали підтвердження одного з таких виробників - ТОВ «КРІСЛА ЛЮКС» СТАВ ОФІЦІЙНИМ ІМПОРТЕРОМ КОМПАНІЇ COMFORT SEATING. А ще авторизованим дилером з правом формування в країні власної дилерської мережі і роздрібної цінової політики. Звідси – знижки та наявність крісла Ergohuman в асортиментах меблевих магазинів. В тому ж році компанія Comfort поставила друге дзеркальне виробництво крісел в Шотландії та розпочала ребрендинг для європейських дилерів, а перша виробнича база в Тайвані зосередилася на експорті в Штати. 

ЩО ОЗНАЧАЄ ДЛЯ СПОЖИВАЧА ПРЯМИЙ ІМПОРТ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ

  •          впевненість в оригінальній якості товару;
  •          впевненість в гарантійних зобов'язаннях постачальника;
  •          можливість тестувати новинки ергономіки та забирати на тест-драйв;
  •          прозоре ціноутворення без ланцюжка націнок;
  •          постійна наявність товару на складі;
  •          більший вибір правильних крісел на будь-який бюджет.

ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ ДЛЯ НАС

Це означає, що ми щасливі і знаємо чого прагнути надалі. Тепер робочі крісла рівня Ergohuman їдуть напряму з Шотландії та доступні для більшої частини користувачів. Проте, попереду ще багато завдань. Поки що Україна усвідомлює масштаб проблеми «сидячої роботи» повільними темпами. Діти, учні, студенти та працівники…Намагалися підрахувати, скільки часу людина сидить? Так, ми не змусимо вас вчасно робити зарядку і займатися спортом. Але в наших силах забезпечити правильну посадку в зручному кріслі з гарантією на 5-10 років. А щоб все більше людей отримали таку можливість, головною метою «Крісла Люкс» стало відкриття виставкового залу з не менше ніж 300-ма моделями крісел. Моделями, порадити котрі не соромно друзям.

Приїжджайте, телефонуйте. Із радістю надамо іноформацію щодо реалізації проектів та умов роздрібних продаж. 

Related products

Крісло COMFORT SEATING LII (LiiN-WW-LAM) для відвідувачів Крісло COMFORT SEATING LII (LiiN-WW-LAM) для відвідувачів 2
У шоурумi
Крісла для відвідувачів

Крісло COMFORT SEATING LII (LiiN-WW-LAM) для відвідувачів

COMFORTWORKSPACE (ergohuman)
10-0025
9 500 грн.
Країна: Шотландія. Метаріали: металеві ніжки, пластиковий корпус, сітка (нейлон, бововна - протестована на 100тис. циклів). Гарантія: 5 років. 
Крісло GENIDIA LUX для керівника Крісло GENIDIA LUX для керівника 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло GENIDIA LUX для керівника

COMFORTWORKSPACE (ergohuman)
10-0006
34 000 грн.
Країна: Шотландія. Основа: алюміній. Матеріал:шкіра, з перфорацією. Клас: hi end, високоергономічне. Механізм: синхронний. Регулювання: висота; глибина і кут нахилу сидіння; висота спинки і поперекової опори; фіксація нахилу (х5), жорсткість гойдання. Підлокітники 4D. Підголівник: 2D. Навантаження: 150 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 
Крісло NEFIL LUXURY Mesh ергономічне, зелене Крісло NEFIL LUXURY Mesh ергономічне, зелене 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло NEFIL LUXURY Mesh ергономічне, зелене

COMFORTWORKSPACE (ergohuman)
10-0043
29 000 грн.
Країна: Шотландія. Основа: алюміній. Сітка: нейлон, бавовна, 100 тис. циклів. Класс: hi end. Регулювання: висота крісла, глибина та кут нахилу сидіння, висота спинки, фіксація в 5 положеннях, жорсткість гойдання. Підлокітники 4D. Підголівник: 2D. Навантаження: 150 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 
Крісло комп'ютерне ERGOHUMAN PLUS, ергономічне, чорного кольору Крісло комп'ютерне ERGOHUMAN PLUS, ергономічне, чорного кольору 2
Розпродано
Ергономічні крісла керівника

Крісло комп'ютерне ERGOHUMAN PLUS, ергономічне, чорного кольору

COMFORTWORKSPACE (ergohuman)
10-0002
24 500 грн.
Країна: Шотландія. Основа: алюміній. Сітка: KMD (нейлон, бабовна, 100 тис. циклів). Клас: hi end, високоергономічне. Механізм: синхронний. Регулювання: висота; глибина сидіння; висота спинки; фіксація нахилу (х5), жорсткість гойдання. Підлокітники 4D. Підголівник: 2D. Навантаження: 150 кг, 24/7. Гарантія: 5 років. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння