Одного разу міркували про те, що робить італійські продукти італійськими. Які критерії виробництва визначають Made In Italy, і чому якість таких товарів вважається еталонним. Так ми згадали про пармезан.

ПЕРЕДІСТОРІЯ

Справжній сир Parmigiano Reggiano в Італії маркують знаком якості DOP (в розшифровці - denominazione di origine protetta, тобто « походження проконтрольовано»). Виробляють його, суворо дотримуючись техніки з віковою історією. Сир створюють виключно в провінціях Парма і Реджо-нель-Емілія. Кожен рік місцеві італійські ремісники починають виробництво 1 квітня та закінчують 11 листопада. Після 12-36 місяців Пармські слухачі легкими ударами срібними молоточками перевіряють головки сиру на зрілість. Якщо сир видався неоднорідної, на нього ставлять клеймо та надають у продаж вже під іншим ім'ям. Справжній, вдалий пармезан маркують як Parmigiano Reggiano по всій поверхні. Більше того, європейське законодавство відстежує та забороняє використання назви «parmigiano reggiano» і «пармезан» для будь-якого сиру, створеного за межами Північної Італії. Проте, існує безліч сирів-імітацій з Китаю, Росії, України і Білорусії. Так, він може бути смачним і часто називається італійським. Але без вікових традицій, без пристрасті і любові до досконалості, без срібних молоточків - це вже не Made In Italy.

У КИЄВІ МОЖНА КУПИТИ ІТАЛІЙСЬКЕ КРІСЛО

Потім ми запитали себе: а чи є в Україні справжні італійські крісла в наявності? Не ті, що збирають в київських гаражах з китайських комплектуючих і не ті, що самопроголошена «Італійська фабрика крісел». А ті крісла, де кожен рядок на натуральній шкірі прошитий вручну і вдома, в Італії. Тому ми склали перелік київських салонів… і знайшли його. Одне крісло з Італії на урочистому п'єдесталі. Проте, на жаль, нам навіть посидіти на ньому не дозволили. Та й за стилем модель більше підійшла б нащадкам Борджія, ніж сучасному керівникові.

ВИКЛИК ПРИЙНЯТО: МИ ПРИВЕЗЕМО БІЛЬШЕ

Імпортуючи в основному комп'ютерні крісла, ми обійшли увагою люксовий іміджевий сегмент. Та все змінилося з приїздом делегації чистокровного італійського виробника крісел в шоурум «Крісла Люкс». Тоді ми вирішили заповнити іще один дефіцитний сегмент ринку. І привезти вам справжні італійські крісла, з адекватними цінами і термінами поставки.

ЯК ОБИРАЄМО ВИРОБНИКА АБО ЩО ВІДРІЗНЯЄ КРІСЛО MADE IN ITALY ВІД КРІСЛА-ІМІТАЦІЇ

  • Ручне виробництво від і до під одним італійської дахом.
  • Ексклюзивний персоналізований дизайн.
  • Суворий контроль якості матеріалів.
  • Бездоганний стиль і техніка виконання.
  • П'ятирічна гарантія і сервіс.

І останній, характерний фактор - НІЯКОЇ ЕКОНОМІЇ НА КОРИСТЬ СМАКУ ТА ЯКОСТІ. Італійське крісло - це крісло в натуральній шкірі, це литі алюмінієві підлокітники і хрестовини, це стильні кольори і КОРИСНИЙ ПРЕДМЕТНИЙ ДИЗАЙН. Звичайно, під замовлення можна купити крісло в хромі і навіть оббити його еко-шкірою. Та в цьому немає сенсу. БО ЯКЩО ВОЗИТИ - ТО НАЙКРАЩЕ, А ЯКЩО ІТАЛІЙСЬКЕ - ТО СПРАВЖНЄ. Ось вам наше бачення.

 

Слідкуйте за оновленнями асортименту магазину і ПРИЇЖДЖАЙТЕ В ВИСТАВКОВІ ЗАЛИ «Крісла люкс» за найбільшим вибором робочих крісел, тепер і люксового сегмента. Пишіть, щоб дізнатися де приміряти і купити крісло з Італії в класичному або сучасному стилі в найближчому до вас місті.

Related products

Звукопоглинаюче крісло QUINTI SEDUTE HIP LOUNGE Звукопоглинаюче крісло QUINTI SEDUTE HIP LOUNGE 2
У шоурумi
Крісла для персоналу

Звукопоглинаюче крісло QUINTI SEDUTE HIP LOUNGE

QUINTI SEDUTE
10-0145
59 500 грн.
Країна: Італія. Основа: алюміній. Матеріал: акустична тканина. Клас: handmade in Italy. Регулювання: статичне, можливі опції. Навантаження: 150 кг. Гарантія: 5 років. 
Крісло QUINTI SEDUTE DEEP EXECUTIVE для керівника, шкіряне Крісло QUINTI SEDUTE DEEP EXECUTIVE для керівника, шкіряне 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло QUINTI SEDUTE DEEP EXECUTIVE для керівника, шкіряне

QUINTI SEDUTE
10-0136
31 000 грн.
Країна: Італія. Основа: алюміній. Матеріал: шкіра, шерсть. Клас: handmade in Italy. Регулювання: висота крісла, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років. 
Крісло QUINTI SEDUTE ICE для керівника, шкіряне Крісло QUINTI SEDUTE ICE для керівника, шкіряне 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло QUINTI SEDUTE ICE для керівника, шкіряне

QUINTI SEDUTE
10-0132
19 800 грн.
Країна: Італія. Основа: алюміній. Матеріал: шкіра. Клас: handmade in Italy. Регулювання: висота крісла, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років. 
Крісло SITLAND OF COURSE для керівника, шкіряне Крісло SITLAND OF COURSE для керівника, шкіряне 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло SITLAND OF COURSE для керівника, шкіряне

SITLAND
10-0152
70 000 грн.
Країна: Італія. Основа: алюміній. Матеріал: шкіра. Клас: handmade in Italy. Регулювання: висота крісла, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років. 
Крісло SITLAND SIT ON IT 2 для керівника шкіряне Крісло SITLAND SIT ON IT 2 для керівника шкіряне 2
У шоурумi
Ергономічні крісла керівника

Крісло SITLAND SIT ON IT 2 для керівника шкіряне

SITLAND
10-0154
52 800 грн.
Країна: Італія. Основа: алюміній. Матеріал: шкіра. Клас: handmade in Italy. Регулювання: висота крісла, фіксація кута нахилу, жорсткість гойдання. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння