ЩО ТАКЕ ГЕЙМЕРСЬКЕ АБО ІГРОВЕ КРІСЛО І ЯКІ ПРОБЛЕМИ ВИ КУПУЄТЕ РАЗОМ З НИМ

Чи завжди картинка говорить нам про якість? Геймерські крісла яскраві та масивні, притягують погляд в кожному меблевому центрі. Та якщо ми обираємо їх для роботи, а не для гри - купуємо безліч проблем разом з крілом: слабку підтримку попереку, дешевий вініл і поворотний механізм. Нагадуємо тесувати і порівнювати все, з чим доведеться довго працювати сидячи. Від цього залежить не лише ефективність роботи і настрій, але й ваше здоров'я. 

Read more
0 comments
1311 views

ТОП 5 НЕДОРОГИХ ПРОФЕСІЙНИХ КОМП'ЮТЕРНИХ КРІСЕЛ

Найкращі недорогі ергономічні крісла в бюджеті від 150 до 400 доларів, з хорошим механізмом, правильною спинкою та достатнім набором регулювань. Ми зібрали та поповнюємо ТОП список бюджетних комп'ютерних крісел для офісу та будинку з 2019 по 2023 рік. Усі крісла можна купити.

Read more
Solovii Ivanna
0 comments
2355 views

ТОП 5 НАЙКРАЩИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КОМП'ЮТЕРНИХ КРІСЕЛ СВІТУ

Як машини, годинники, планшети і будь-який складний продукт, все крісла діляться на два види: заводського виробництва і «гаражної» збірки. При цьому зовні вони нагадують один одного, а іноді навіть й однаково коштують. Розповідаємо, які крісла ми відносимо до ТОП-5 найбільш зручних крісел світу і чим вони відрізняються на практиці.

Read more
0 comments
3261 views

ЯК МИ ШУКАЛИ І НЕ ЗНАЙШЛИ В УКРАЇНІ ІТАЛІЙСЬКИХ КРІСЕЛ

Про те, що означає сертифікат Made In Italy та де знайти справжні італійські крісла в Україні.

Read more
0 comments
792 views
Product added to wishlist
Товар додан до порівняння